Internet d'alta capacitat

Infotelecom disposa de xarxes pròpies de telecomunicacions amb les tecnologies més avançades (FTTx, WIMAX, enllaços dedicats ...) per poder oferir la millor connexió a Internet a les empreses de Menorca i Mallorca, tant si estan ubicades al nucli urbà o polígons industrials, com si es troben en urbanitzacions i zones turístiques.

Si necessita una connexió a Internet d'alta capacitat, amb velocitats de transmissió de dades molt superiors a un ADSL convencional, o si la seva instal·lació actual no és suficient per atendre les creixents demandes de tràfic de dades del seu negoci, som el millor: Infotelecom està registrat com a operador de serveis de comunicacions electròniques i xarxes en la Direcció de Telecomunicacions i serveis Audiovisuals de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

Contacti amb nosaltres per estudiar el seu cas en detall i oferir-li un servei a la seva mida:

* camps obligatoris
*Nom:
*E-mail:
*Telèfon:
Missatge:
Enviar Informació bàsica sobre protecció de dades
Infotelecom Networks, SL (en endavant, Infotelecom), com a responsable d’aquesta web, l’informa que les dades de caràcter personal que proporcioni omplint aquest formulari seran tractades amb la finalitat d’atendre la seva consulta i enviar-li informació del seu interès. En enviar el formulari, vostè legitima a Infotelecom i dóna el seu consentiment a aquest tractament i registre de les dades. Pot exercir els drets d’ accés, rectificació, limitació i supressió de les dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s’indiquen a la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades.
Infotelecom Networks S.L., 1ª empresa TIC menorquina per nombre de clients

1ª empresa TIC menorquina per nombre de clients

Infotelecom Networks S.L., Oficines d'atenció al client i servei tècnic a Maó i Ciutadella

Oficines d'atenció al client i servei tècnic a Maó i Ciutadella

Infotelecom Networks S.L., Infraestructures i xarxes pròpies amb circuit de backup

Infraestructures i xarxes pròpies amb circuit de backup

Infotelecom Networks S.L., Equip altament qualificat, enginyers i tècnics superiors

Equip altament qualificat, enginyers i tècnics superiors

Infotelecom Networks S.L., 25 anys oferint soluciones a les Balears

+25 anys oferint soluciones a les Balears