Dominis i correu electrònic

Registrant els seus dominis amb Infotelecom obtindrà un servei integral de gestió personalitzat: nosaltres ens encarregarem de tot per a la seva comoditat, i l'assessorarem sobre noms i extensions per optimitzar la seva presència a Internet. Pot disposar d'adreces de correu electrònic amb el seu nom de domini, o bé amb la nostra extensió infotelecom.es, amb un complet servei d'assistència perquè la seva bústia d'entrada estigui operativa en tot moment.

A Infotelecom allotgem seu correu electrònic en servidors propis per a més seguretat. Tots els equips i infraestructura estan mantinguts pels nostres propis tècnics i les còpies de seguretat es realitzen diàriament perquè les seves dades estiguin sempre salvaguardats.

I si necessita incorporar a la seva web elements de seguretat visibles (https, cadenat a la barra del navegador ...) Infotelecom tramitarà certificats SSL incorporats al hosting de la seva web o en els seus servidors dedicats.

Contacti amb nosaltres per estudiar el seu cas en detall i oferir-li un servei a la seva mida:

* camps obligatoris
*Nom:
*E-mail:
*Telèfon:
Missatge:
Enviar Informació bàsica sobre protecció de dades
Infotelecom Networks, SL (en endavant, Infotelecom), com a responsable d’aquesta web, l’informa que les dades de caràcter personal que proporcioni omplint aquest formulari seran tractades amb la finalitat d’atendre la seva consulta i enviar-li informació del seu interès. En enviar el formulari, vostè legitima a Infotelecom i dóna el seu consentiment a aquest tractament i registre de les dades. Pot exercir els drets d’ accés, rectificació, limitació i supressió de les dades contactant amb el Delegat de Protecció de Dades en les formes que s’indiquen a la nostra Política de Privacitat o presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades.
Infotelecom Networks S.L., 1ª empresa TIC menorquina per nombre de clients

1ª empresa TIC menorquina per nombre de clients

Infotelecom Networks S.L., Oficines d'atenció al client i servei tècnic a Maó i Ciutadella

Oficines d'atenció al client i servei tècnic a Maó i Ciutadella

Infotelecom Networks S.L., Infraestructures i xarxes pròpies amb circuit de backup

Infraestructures i xarxes pròpies amb circuit de backup

Infotelecom Networks S.L., Equip altament qualificat, enginyers i tècnics superiors

Equip altament qualificat, enginyers i tècnics superiors

Infotelecom Networks S.L., 25 anys oferint soluciones a les Balears

+25 anys oferint soluciones a les Balears